Δ' Τάξη

Τη Γλώσσα μου έδωσαν ελληνική

Μια εργασία από το Δ2 τμήμα του 88ου Δ.Σ. Θεσ/νίκης με θέμα το έργο του Οδυσσέα Ελύτη.

Υπέυθυνη δασκάλα: Αναστασία Ευθυμιάδου.

Το βίντεο συνοδεύεται και από τα αντίστοιχα τραγούδια, τα οποία δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εδώ λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Επέτειος Πολυτεχνείου

Οι μαθητές της Δ' Τάξης του σχολείου μας τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου με μια παράσταση που μας προσέφερε συγκίνηση και προβληματισμό. Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί για την υλοποίηση της παράστασης ήταν οι δασκάλες της Δ' Τάξης κ. Μπαΐρα Βασιλική και Ευθυμιάδου Αναστασία. 

Επέτειος Πολυτεχνείου - Σχολ. Έτος 2015-16

Οι μαθητές της Δ' Τάξης του 88ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης τίμησαν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου με μια μουσικοθεατρική παράσταση μέσα από την οποία μας πρόσφεραν συγκίνηση και προβληματισμό. Τη γιορτή παρακολούθησαν παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί. Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί για την υλοποίηση της παράστασης ήταν οι δασκάλες της Δ' Τάξης κ. Καλαμπούκα Βάγια και Χατζηθεοδωρίδου Μαρία. Στη χορογραφία συνέβαλε η κ. Χατζηβασιλείου Ρόη (ΠΕ11), της οποίας η συμβολή ήταν σημαντική και στη δημιουργία σκηνικών μαζί με την εικαστικό Κατσιούρα Κατερίνα(ΠΕ08). Ειδικές ευχαριστίες και στην κ. Παπαδοπούλου Στέλλα, περυσινή εικαστικό του σχολείου, για τη σημαντική παρακαταθήκη που έχει αφήσει, αλλά και σε όλο το σύλλογο για τη συμβολή του. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές για την προσέγγιση και ερμηνεία τους!

blog1

Επιπλέον τα παιδιά δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος των εικαστικών δύο αφίσες αφιερωμένες στο Πολυτεχνείο, εμπνευσμένες από το έργο του Γιάννη Γαΐτη.

ναι στη δημοκρατία«Ναι στη Δημοκρατία», Μαθητές Δ' Τάξης

οχι στη δικτατορία«Όχι στη Δικτατορία», Μαθητές Δ' Τάξης