Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

6η πανελλήνια μέρα σχολικού Αθλητισμού

«ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ - ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ» ήταν το σύνθημα της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019 που τιμήθηκε σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Για πρώτη φορά η Πανελλήνια ημέρα του Σχολικού Αθλητισμού γιορτάστηκε, ταυτόχρονα, με την Ευρωπαϊκή.

 

Κεντρικός στόχος είναι η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 όλοι/ες οι μαθητές/τριες του σχολείου μας με εμψυχωτές τους γυμναστές μας κ. Ρόη Χατζηβασιλείου και κ. Περικλή Χαραλαμπίδη επιδόθηκαν σε ομαδικά παιχνίδια ανά τάξη υπό τους ήχους μουσικής.

Α'Τάξη

Β΄Τάξη

Γ' Τάξη

Δ' Τάξη

Ε' Τάξη

ΣΤ' Τάξη

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου

Στις 4 Δεκεμβρίου μια έκπληξη περίμενε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε το σχολείο μας και πλημμύρισε το χώρο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενθουσιάζοντας παιδιά και εκπαιδευτικούς . Ο μαέστρος κ. Τερζής Φώτιος (κλαρινέτο) μίλησε στα παιδιά για τα είδη των οργάνων που απαρτίζουν μια φιλαρμονική ορχήστρα. Ευχαριστούμε πολύ!