«Τα ταξίδια του μικρού Πρίγκιπα», μια παράσταση από τη θεατρική ομάδα του 19ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

Στις 20 Δεκεμβρίου 2023 είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στην θεατρική μας σκηνή την θεατρική ομάδα του 19ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, για να μας παρουσιάσει την παράσταση "Τα ταξίδια του μικρού Πρίγκηπα". Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την καθηγήτρια κ. Σταυρούλα Τσέλιου, μια από τις υπεύθυνες της θεατρικής ομάδας του γυμνασίου, η οποία συνόδευσε τους μαθητές της στην παράσταση. Τη συγχαίρουμε για το άρτιο αποτέλεσμα, για το οποίο εργάστηκαν μαζί με τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου και Εύη Δαυίδου. 

Το μεγάλο χειροκρότημα, βέβαια, αξίζουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες της θεατρικής ομάδας, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και παλιοί μαθητές του σχολείου μας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που μας έδειξαν ότι η συνεργασία και η αφοσιώση στο στόχο κάνουν θαύματα, αλλά και ότι ο δρόμος της τέχνης φωτίζει τις ψυχές μας!

Ελισσάβετ, Άγγελε, Ιωάννα και Άννα Μαρία, μας προξένησε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που μας δόθηκε η ευκαιρία να σας ξαναδούμε και να σας απολαύσουμε στους ρόλους σας!